Mae Phim är en liten genuin fiskeort som ligger utmed Rayong Beach, en flera mil lång strand på östra sidan av Siamviken där en västerlänning – farang – så sent som 2005 väckte uppmärksamhet.

Mae Phim är Bangkokbornas badparadis och här upplever man det äkta Thailand med en skön och avstressande atmosfär, till skillnad från högljudda och kommersiella charterorter som ex.vis Phuket.

Med båt till Koh Talu
– En badutflykt med snorkling

Rakt ut i havet från Mae Phim ligger Koh Talu, en av dessa orörda öar. Den är ca 110 400 m2 stor och större delen av ön består av tät djungel och höga klippor.
Med sina kritvita stränder och det härligt blåa vattnet känns Koh Talu som en paradisö. Här hittar du strändern på öns östra och södra sida.

Koh Talu är en perfekt plats för snorkling med sina vackra korallrev i det klara vattnet. Ön består av ett överflöd av naturliga tillgångar. Klippan är urholkad (Talu) av havet och döpt efter det.

Vi åker ut med en egen motorbåt (åktid ca 20 min) och där kan du välja om du vill bada från stranden eller direkt från båten. Vi har med oss snorklar och cyklop till de som vill prova på snorkling. Flytvästar och dricksvatten finns ombord.

Priser:
vid minst
6 pers: 2.500thb/pers.
5 pers: 3.000thb/pers.
4 pers: 3.750thb/pers.
3 pers: 5.000thb/pers.
2 pers: 7.500thb/pers.
1 pers: 15.000thb/pers.

Obs! Priset inkluderar även parkavgiften 400 Bath på Koh Talu.

Här ser du ett par bilder från utflykten. Klicka på dem för större version