Mae Phim är en liten genuin fiskeort som ligger utmed Rayong Beach, en flera mil lång strand på östra sidan av Siamviken där en västerlänning – farang – så sent som 2005 väckte uppmärksamhet.

Mae Phim är Bangkokbornas badparadis och här upplever man det äkta Thailand med en skön och avstressande atmosfär, till skillnad från högljudda och kommersiella charterorter som ex.vis Phuket.

Shopping i Rayong stad med middag på Classic Forest Restaurantl

Denna eftermiddag åker vi till Rayong stad för att ”shoppa loss”. Vi besöker Central Plaza, det största shoppingcentrat i Rayong. Här kan du hitta allt från kläder och skor till teknik som tex mobiltelefoner, cd och dvd.

När vi fyllt shoppingkassarna åker vi till en av Thailands mest spännande restauranger. Tamnanpar eller Classic Forest Restaurant är som namnet antyder utformad som en regnskog med små vattenfall, fantastiska blommor och fåglar samt inte minst den enorma fisken från Amazonas. Maten är också exotisk med krokodi- och hjortkött på meny och thaimaten är utsökt. Se till att dricka mycket vätska ska vi alltid göra på resor till Thailand men här finns det en alldeles speciell anledning, du måste bara besöka de häpnadsväckande vackra och unika toaletterna.

Besök gärna restaurangens webb: www.tamnanpar-rayong.com

Start kl 14.00 – ca 21.00

Pris 2.500 thb/pers. inkl. middag (rabatt 500 thb om denna utfärd kombineras med utflykten till fruktodlingen Suphattra Land).

Här ser du bilder från utflykten. Klicka på bilderna för större version.