Mae Phim är en liten genuin fiskeort som ligger utmed Rayong Beach, en flera mil lång strand på östra sidan av Siamviken där en västerlänning – farang – så sent som 2005 väckte uppmärksamhet.

Mae Phim är Bangkokbornas badparadis och här upplever man det äkta Thailand med en skön och avstressande atmosfär, till skillnad från högljudda och kommersiella charterorter som ex.vis Phuket.

Välkommen till CK:s Resor AB

Så här möts du på gruppresor av Christer (på bilden) och/eller av lokalguiden.

Välj mellan gruppresa/resor med reseledare eller resa/resor på egen hand

Jag heter Christer Kullberg och firade 2015 mitt 25-års jubileum som researrangör.

2009 lämnade jag det företag jag startade 1990, Island- och USA specialisten samt Skagenspecialisten Christers Resor i vilket jag tagit 1000- tals gäster till framför allt Skagen, Island, Färöarna, Svalbard, New York-Washington, New York-Niagarafallen-Boston samt inte minst till Minnesota på en resa som berör – ”I Vilhelm Mobergs och Utvandrarnas fotspår”.

I CK:s Resor har jag valt att också införliva Thailand som resmål, även det under mitt motto ”Resor med reseledare i små grupper och i lugnt tempo” (och med små grupper menas en ”normal” bussgrupps storlek i Sverige, inte flera hundra som det kan vara på en charterresa), utöver resorna till Island, Minnesota m. fl. resmål.

Den ort jag valt i Thailand för dessa resor, antingen i grupp med reseledare eller som resor på egen hand, är en genuin liten ort som heter Mae Phim.

Mae Phim ligger ca 50 mil längre norrut, på östra (tsunamisäkra) sidan av Siambukten, än Phuket och inte långt från varken Koh Samet eller Koh Chang.

Självklart har CK:s Resor den av Kammarkollegiet föreskrivna resegarantin, du ser mer om det på www.kammarkollegiet.se

Genuina Mae Phim, som knappt har någon utländsk turism, är ett utmärkt resmål för dig som vill ha en avkopplande semester med låga priser, god mat, långa stränder utan trängsel, sköna bad, härlig massage, vänlig atmosfär och tillgång till intressanta utfärder, bland annat till Angkor Wat i Kambodja.