Mae Phim är en liten genuin fiskeort som ligger utmed Rayong Beach, en flera mil lång strand på östra sidan av Siamviken där en västerlänning – farang – så sent som 2005 väckte uppmärksamhet.

Mae Phim är Bangkokbornas badparadis och här upplever man det äkta Thailand med en skön och avstressande atmosfär, till skillnad från högljudda och kommersiella charterorter som ex.vis Phuket.

Välkommen till CK:s Resor och att deltaga i någon av gruppresorna du ser på 1:a sidan.

På dessa erbjuder vi ett flertal intressanta utfärder med lokalguide, klicka vid resp. utfärd så ser du mer detaljer om dem samt bilder.

OBS att samtliga nedanstående utfärdsprogram i Mae Phim och utfärdsutbud kan komma att ändras fram till er resas avgångsdatum. Detta gäller såväl till innehåll som till pris beroende på ev. prishöjningar eller andra omständigheter vi ej kan råda över. Det är därför slutligen den information som finns i vår servicepärm på hotellet som är den som gäller under er resa. Detta innebär också att någon utfärd ev. kan utgå ur programmet och/eller ersättas av någon annan.

Observera också att vi ibland även kan komma att lägga samman ett par halvdagsutfärder till heldagsutfärd.

Notera också att – oavsett att det står ett pris på dem i presentationerna nedan – de utflykter där det står i resp. resas program att de ingår i resans pris verkligen också gör det, att varje utfärd är prissatt beror på att vi vill ge er en uppfattning om hur mycket de utfärder som ingår i resans pris är värda av resans totalpris.

UNNA ER (OCH SPARA PENGAR PÅ) OCKSÅ ATT LÅTA SY UPP KLÄDER NÄR NI ÄR I MAE PHIM
Ett annat populärt inslag på våra resor är att få kläder uppsydda av den skräddare som finns i Mae Phim. Det finns mycket pengar att spara genom att göra det och tag då gärna med er ett förslag från en tidning eller katalog om ni har möjlighet till det, det underlättar mycket.

Följande utfärder görs med svensktalande guide (och obs att de utfärder som inte ingår i resans pris arrangeras och betalas till den lokala arrangören i Mae Phim):