Mae Phim är en liten genuin fiskeort som ligger utmed Rayong Beach, en flera mil lång strand på östra sidan av Siamviken där en västerlänning – farang – så sent som 2005 väckte uppmärksamhet.

Mae Phim är Bangkokbornas badparadis och här upplever man det äkta Thailand med en skön och avstressande atmosfär, till skillnad från högljudda och kommersiella charterorter som ex.vis Phuket.

Bangkok, en till sex dagar

Med utfärd (engelsktalande guide) till Wat Pho med den berömda Liggande Buddhan och Guld Buddhan och flodtur med longtailbåt under första dagen, övriga dagar är på egen hand.

På den här utfärden – som kan vara på allt från en till sex dagar – besöker ni Bangkok på egen hand, dock första dagen med besök och guidning av engelsktalande guide på Wat Pho samt ca en timmas flodtur.

Program:
Vi lämnar Mae tidigt på morgonen och kommer till Bangkok på förmiddagen. Vi börjar med att besöka Wat Pho där Liggande Buddhan och Guld Buddhan finns. Sedan äter vi en god lunch på någon av gaturestaurangerna och därefter kliver vi i vår egen chartrade longtailbåt som kommer att ta oss runt på floden och de små ”klongerna” i huvudstaden i ca en timme. Vi avslutar vårt besök i huvudstaden med att besöka det populära köpcentret MBK.

Därefter åker vi antingen tillbaka till Mae Phim för att äta middag ca kl. 19.00 tillsammans med övriga gäster alt. checkar in på det 4-stjärniga hotell Pathumwan Princess för valt antal övernattningar, det ligger vägg i vägg med köpcentrat MBK.

Observera att för de som så vill kan denna utfärd göras som en avslutning på Thailandresan och i så fall sker transfer från hotell Pathumwan Princess på resans sista morgon till flygplatsen där man då möter reseledaren i anslutning till att de som kommer från Mae Phim också anländer till flygplatsen.

I utfärden ingår följande: transport t/r Bangkok från vårt hotell i Mae Phim alt. till flygplatsen, guide under första dagens utfärd, entrébiljett till Wat Pho, lunch i Bangkok, chartrad longtailbåt samt vid flerdagsutfärd bokat antal nätter på 4-stjärniga hotell Pathumwan Princess i Bangkok inkl. stor frukostbuffé.

Utfärden sker som privat sådan för just beställaren och kan antingen beställas i förväg eller på plats i Mae Phim. Priset varierar naturligtvis väldeliga beroende på hur många man är på utfärden samt vid övernattning även beroende på valt antal nätter.