Mae Phim är en liten genuin fiskeort som ligger utmed Rayong Beach, en flera mil lång strand på östra sidan av Siamviken där en västerlänning – farang – så sent som 2005 väckte uppmärksamhet.

Mae Phim är Bangkokbornas badparadis och här upplever man det äkta Thailand med en skön och avstressande atmosfär, till skillnad från högljudda och kommersiella charterorter som ex.vis Phuket.

Senioren logo

Med Senioren till London och den formidabla succén ABBA Voyage,
med populäre Jöran Nielsen som reseledare och med lokalguide på stadsrundturen

ABBA Voyage

Att ABBA är banbrytande det vet vi sedan 50 år tillbaka, men nu har de lyckats med det nästan omöjliga. ABBA Voyage är något som ingen tidigare varit i närheten av att skapa och med en teknik som är outstanding. Det har tagit 6 år att färdigställa denna häpnadsväckande konsertupplevelse i den egna specialbyggda ABBA Arena. Arenan ligger i östra London och har plats för ca 3 000 besökare.
Vi ska alltså på konsert med ABBA, och ja det är ABBA som står på scenen, men ändå inte. Det är så verkligt att upplevelsen är total och konserten måste ses för att man ska förstå. Abbatarerna som underhåller oss är gjorda utifrån en teknik som bara kan återskapa artister som fortfarande är i livet, annars blir det inte så här verklighetstroget. Alla rörelser, all sång och mycket musik är inspelad av originalmedlemmarna i nutid och vi får vara med om en ”riktig” livekonsert med de svenska musikhjältarna.

Är du ett fan eller inte, det spelar ingen roll! Njut av 90 minuter med hit efter hit, kombinerat med ett dansande publikhav, allsång från läktarna och en magisk ljusshow. Plus en rad överraskningar som vi inte berättar om.

LONDON

London fordrar väl ingen närmare presentation och under dagarna finns det gott om ledig tid för egna upplevelser, allt utifrån egna intressen. Därför är det perfekt att vi bor på centrala hotell St Giles som ligger nära både många teatrar och flera av Londons många olika shoppingmöjligheter, vid Tottenham Court Road och nära till ”allt”.
Preliminärt program:

Dag 1
Avresa med SAS från Kastrup kl. 08.10 och Arlanda kl. 07.05 och vi landar kl. 09.20 resp. 08.55 lokal tid (en timmas tidsskillnad). När vi landat på Heathrow möts vi av vår reseledare Jöran Nielsen och en lokal guide och när alla är samlade börjar vi vistelsen med att göra en stadsrundtur – som även innefattar en gemensam lunch – innan vi ca kl. 15.00 anländer till hotellet och då får våra rum. I kväll middag på hotellet.

Dag 2
Efter frukost är dagen till egen deposition och i kväll äter vi sedan en gemensam middag på en näraliggande pub.

Dag 3
Första delen av dagen till egen disposition för att sedan runt 16- tiden äntra den buss som tar oss till ABBA Voyage, en buss som efter föreställningen tar oss tillbaka till hotellet.

Dag 4

Dagen fri fram till ca kl. 14 för avfärd till flygplatsen för avresa med SAS till Arlanda kl. 18.05 och till Kastrup kl. 18.40 och vi landar kl. 21.40 resp. 21.35.

Pris 17.985:-

Enkelrumstillägg 2.970:-

Priset beräknat prisläget den 1/6 -24 och en valutakurs på max. 14.50

Allt detta ingår i priset:

  • Flyg och flygskatter t/r samt transfer med egen buss t/r flygplatsen – hotellet
  • Stadsrundtur med lokalguide i samband med transfern till hotellet ankomstdagen
  • Lunch under stadsrundturen
  • Tre nätter på trestjärniga hotell St Giles
  • Välkomstdrink
  • Frukostbuffé
  • Två 2-rätters middagar med kaffe/te på maten
  • Biljetter till föreställningen
  • Busstransfer t/r till teatern
  • Vår reseledares medverkan

Hotell St Giles:

Hotellet ligger extremt centralt vid Tottenham Court Road, är ett hotell som genom åren har genomgått flera om- och tillbyggnader vilka gjort att man lite här och där har nivåskillnader. Obs att rummen generellt sett är små, något som dock kompenseras av det centrala läget nära ex. vis Oxford Street, Soho, British Museum och Covent Garden Se mer om hotellet på https://www.stgileshotels.com/st-giles-london?utm_source=google_my_business&utm_medium=organic

Bokning av resan sker till CK:s Resor via hemsidan www.cksresor.se (allra helst eftersom jag befinner mig i Thailand som reseledare för de resor som annonseras i denna tidning) genom att längst ner på sidan om resan klicka på knappen ”Boka” alternativt på e-mail adress christer@cksresor.se
Efter bokning skickas en bekräftelse i två delar från CK:s Resor på att resan är beställd där då den ena är för bokningsavgiften på 20% och den andra för slutinbetalningen som ska vara gjord ca 6 veckor före avresa.

Obs att ett flersidigt avresemeddelande – som på alla våra övriga resor – skickas till alla deltagarna ca tre veckor före avresan och i detta finns det då svar på de frågor man ställer sig inför resan, ex. vis exakt avresetid, valuta, ringa hem m.m m.m.

Arrangör av resan är CK:s Resor AB som därmed också står för resegarantin till Kammarkollegiet. Mer om det kan ni se på deras hemsida www.kammarkollegiet.se medan Allmänna resevillkor samt annat som kan vara bra att veta ser ni på https://cksresor.se/avbestallningsskydd-gdpr-betalningsvillkor-resegarantier-bokningsavgifter-reseforsakring-avbestallning-av-resa-allmanna-och-sarskilda-resevillkor/